• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op zaterdag 3 december 2022 zal Nederland in actie komen tijdens de eerste achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Oranje gaat proberen de kwartfinales te behalen door tegenstander Verenigde Staten naar huis te sturen. Gaan de mannen van bondscoach Louis van Gaal hierin slagen? Voorspel en win de beste WK Qatar 2022 odds en deals via Voetbalwedden.nl! Scoor jij de winnende voorspelling bij Nederland – Verenigde Staten? 

Statistieken Nederland – Verenigde Staten

In de Head 2 Head statistieken zien we Nederland drie van de laatste vier ontmoetingen met de Amerikaanse voetbalploeg winnend wist af te sluiten. In de laatste onderlinge ontmoeting moest Oranje echter toezien hoe de VS met 3-4 won. aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht voor het Nederlands elftal, want het kwam op een comfortabele 3-1 voorsprong.

De Amerikaanse ploeg toonde veerkracht en kwam terug in de wedstrijd. De 3-3 was al een flinke domper op de feestvreugde in deze oefeninterland, maar toen er in de 90e minuut ook nog 3-4 werd gemaakt was het helemaal over met de pret.

Odds

De beste pre-wedstrijd quoteringen die er momenteel bij de Nederlandse wedkantoren worden aangeboden liggen op 1,92 keer het ingelegde speelbedrag. En dat betekent toch nog bijna een verdubbeling van je inleg!

Bij BetCity pak je hoogste bonus als je verwacht dat na de reguliere speeltijd er nog geen beslissing is gevallen. Een voorspelling dat het gelijk eindigt op zaterdag 3 december 2022 levert bij deze oer-Hollandse bookmakers tot maar liefst 3,45 keer het inlegbedrag op dat je bij je voorspelling hebt gekozen!

Als de Verenigde Staten van Amerika in deze achtste finale van het WK Qatar 2022 verantwoordelijk zijn voor de uitschakeling van het Nederlands voetbalelftal op dit WK voetbal in Qatar, dan is er één groep die alsnog kan juichen. En dat zijn de voetbalgokkers die in de pre-wedstrijd fase op winst voor VS hebben ingezet. Zij kunnen daarmee een maximale winstbonus van x4,90 scoren en dat is toch wel erg lekker zo vlak voor de feestdagen.

Voetbalwedden

Het WK voetbal 2022 is inmiddels in de knock-outfase aanbeland. Er zijn nu nog zestien landen over die kans maken op de wereldtitel. Nederland is er daar één van. Wil jij ook scoren op het WK Qatar 2022? Dan is wedden op Nederland – Verenigde Staten via de bookmakerspagina van Voetbalwedden een mooie kans om de beste odds te pakken! Wellicht word jij dan de grote winnaar van dit WK 2022 duel van het Nederlands elftal.

Datum en tijdstip Nederland – Verenigde Staten

Bezoek onze kennisbank voor extra informatie over verantwoord en veilig wedden op voetbal. En check onze bookmakerspagina voor alle actuele odds en WK deals. Zo kan jij de maximale beloning pakken bij een correcte voorspelling op dit WK duel van het Nederlands elftal.

Wil je meespelen met Nederland – Verenigde Staten? Zorg dan dat je voor de aftrap op zaterdag 3 december om 16:00 uur je voorspelling hebt doorgegeven. Na dit tijdstip is inzetten volgens de pre-wedstrijd quoteringen namelijk niet meer mogelijk. Live gokken kan dan nog wel en ook hiervoor kan je terecht op onze bookmakerspage. Een overzicht van alle odds tijdens Nederland – Verenigde Staten en een compleet overzicht van de spelopties helpen je bij het vinden van de winnende weddenschap!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.