• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Worden de Oranje Leeuwinnen groepswinnaar tegen Vietnam op WK 2023? Dan moet er aanstaande dinsdag gewonnen worden van de Aziatische vrouwenploeg. Nederland staat tweede achter de USA in Groep E van het WK in Nieuw-Zeeland en Australië. Voor de Vietnamese vrouwen is het WK na de wedstrijd tegen Nederland voorbij en dat kan gunstig uitpakken voor de Leeuwinnen. De Nederlandse dames willen zoveel mogelijk scoren om groepswinnaar te worden. Voorspel de wedstrijd via Voetbalwedden en win bij de beste bookmakers. 

Statistieken Leeuwinnen – Vietnam

Nederland en Vietnam hebben beide de eerste twee wedstrijden in Groep E van het WK 2023 achter de rug. Het Nederlands elftal wist betere resultaten te boeken dan de Vietnamese ploeg. De Leeuwinnen wonnen de eerste poulewedstrijd met 1-0 van Portugal. Leeuwin Stefanie van der Gragt maakte het doelpunt voor Oranje. Tegen de Verenigde Staten werd het een gelijkspel (1-1) mede door een doelpunt van Jill Roord. De Leeuwinnen staan tweede in Groep E en moeten de USA nog voor zich dulden.

Vietnam verloor de eerste en tweede wedstrijd in de poule. De Verenigde Staten waren met een 3-0 zege al veel te sterk voor de Aziatische dames. Ook Portugal wist te winnen van Vietnam. De Portugezen wonnen met 2-0 en maakten de twee doelpunten al in de eerste helft van de wedstrijd.

Voor het Vietnamese damesteam is het WK zo goed als voorbij. De USA en Nederland hebben beide al vier punten. Portugal volgt op de derde plaats met drie punten.

Odds Leeuwinnen – Vietnam

De Nederlandse bookmakers pakken in deze laatste groepswedstrijd van Nederland extra uit. De hoogste odds worden uitgedeeld bij winst van Vietnam, maar lopen op tot maximaal 41.00 keer de inleg!

Bij een gelijkspel kan tot 19.00 keer het speelbedrag gewonnen worden. Bij deze resultaat zijn de Leeuwinnen afhankelijk van wat Portugal tegen de Verenigde Staten zal doen.

Winnen de Nederlandse dames van de beste elf Vietnamese voetbaldames? Dan kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot maximaal 1.03 keer de inleg terugverwachten.

Speltypen

Bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden kunnen voetbalgokkers ook terecht voor een weddenschap in een ander speltype dan het 1×2 speelsysteem. Het voorspellen van de doelpuntmaker kan tot torenhoge beloningen zorgen. Check de odds bij een doelpunt binnen tien minuten speeltijd van speelster Jill Roord of Stefanie van der Gragt. Beiden hebben op dit WK al bewezen te kunnen scoren. Ook de odds in de over/under speelsystemen lopen torenhoog op.

Liever een weddenschap plaatsen tijdens de wedstrijd? Live wedden op de Leeuwinnen kan via dezelfde wedkantoren op Voetbalwedden. Meer informatie over het voorspellen van wedstrijden in de pre-fase of live is te vinden op de handleidingpagina op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Damesvoetbal wordt steeds populairder nu de Leeuwinnen het op het WK 2023 weer goed lijken te gaan doen. Weet het Nederlands elftal weer tot de finale te komen of treffen de Leeuwinnen op weg naar de eindstrijd een sterker team? Meespelen via de wedkantoren op Voetbalwedden kan gedurende het hele toernooi leuke bookmakersbonussen opleveren. Speel te allen tijde bewust en stop op tijd.

Datum en tijdstip wedstrijden Groep E

De laatste wedstrijden van het WK 2023 in Groep E worden op dinsdag 1 augustus gespeeld. De wedstrijd van Nederland tegen Vietnam begint om 09:00 uur (Nederlandse tijd) en dan zullen ook Portugal en de Verenigde Staten tegen elkaar gaan spelen. De Leeuwinnen werken hun duel tegen de Vietnamezen af in het Forsyth Barr Stadion te Dunedin. Wedden op dit duel voor de beste pre-odds kan totdat de wedstrijd begint. Daarna schakelen de wedkantoren over naar live betting odd. Houd de quoteringen in de gaten via Voetbalwedden.nl en scoor de beste bookmakerdeals.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.