• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Wordt de return FC Twente – Fenerbahçe nog spannend of niet? Dat is nog maar de vraag als FC Twente en Fenerbahçe elkaar aanstaande donderdag treffen in De Grolsch Veste. De Tukkers verloren vorige week in Istanbul met 5-1 van de Turkse ploeg en hebben nog heel wat goed te maken willen zij doorstromen naar de groepsfase van de Europe Conference League. Vergelijk, zet in en win bij de beste bookmakerskantoren op Voetbalwedden.nl!

Statistieken

FC Twente had het vorige week zwaar bij Fenerbahçe. De ploeg van trainer Joseph Oosting kwam al vroeg op voorsprong, maar wist dat niet lang vast te houden. Fenerbahçe kwam na een doelpunt van Jayden Oosterwolde pas echt los en maakte vervolgens vier doelpunten tegen FC Twente waarvan één penalty. Het werd 5-1 in het Sukru Saracoglu Stadium te Istanboel en daarmee staan de Tukkers er niet goed voor als donderdag de terugwedstrijd begint in de Grolsch Veste.

Mocht FC Twente in staat zijn met meer dan vier doelpunten verschil van Fenerbahçe te winnen, dan maakt de ploeg in Enschede nog een kans om door te stoten naar de groepsfase van de Europe Conference League.

Op 1 september wordt de loting van de groepsfase gehouden in het Zwitserse Nyon. Gaat FC Twente de koker in of zien we het Turkse Fenerbahçe terug in de groepsfase duels die ook in september van start zullen gaan.

Odds FC Twente – Fenerbahçe

De pre-odds zijn bij de terugwedstrijd in Enschede het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Mochten de Tukkers even sterk zijn dan Fenerbahçe in De Grolsch Veste, dan keren de bookmakers tot 3.75 keer de inleg uit. Bij dit resultaat gaan de Tukkers niet naar de groepsfase van de Conference League

Dan de quoteringen bij winst van Fenerbahçe. Als de Turkse ploeg wint, wordt er tot maximaal 3.00 keer de inleg uitbetaald door de Nederlandse bookmakers.

De maximale beloningen bij een overwinning van FC Twente staan in het 1×2 spelsysteem op maximaal 2.15 keer de inleg ingedeeld. Winst van FC Twente wil niet direct zeggen dat de Tukkers ook naar de koker ingaan.

Speltypen

Veel voetbalgokkers hebben deze week een voorspelling gedropt op de terugwedstrijd van FC Twente tegen Fenerbahçe. De quoteringen schieten de lucht in bij de diverse spelopties die de bookmakers hanteren. Check niet alleen de pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij reguliere speeltijd, maar ontdek ook de odds bij 1e en 2e helft.

Liever een heel ander speltype? De quoteringen in het over/ under, handicap en bij correct scorecombinatie mogen er ook zijn. De odds bij correct scorecombinatie lopen hoog op. Zo kan er tot 12.00 keer de inleg gescoord worden bij een 1-0 zege van FC Twente. Hoe meer doelpunten de Tukkers maken hoe hoger de odds oplopen. Wint Fenerbahçe met 0-1 in De Grolsch Veste? Dan scoren voetbalgokkers tot 15.00 keer het speelbedrag.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden op FC Twente kan iedereen en kan overal waar je maar wilt. Veilig wedden in de pre-fase en live wedden op voetbal doe je via de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.nl! Voor meer informatie over de wedkantoren, speelsystemen en veilig wedden, raadpleeg de  website en kom alles te weten over bewust voetbalwedden.

Datum en tijdstip FC Twente – Fenerbahçe

De return FC Twente – Fenerbahçe staat gepland op donderdag 31 augustus. De wedstrijd wordt in De Grolsch Veste gespeeld en begint om 19:00 uur. Wordt de thuiswedstrijd van de Tukkers nog spannend? Vergelijk de beste bookmakers met elkaar op Voetbalwedden.nl en scoor de hoogste beloningen met een correcte voorspelling op Twente – Fenerbahçe.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.