• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Er staat ons weer een mooi voetbalweekje te wachten! Gaat Ajax de halve finale van de Europa League halen? Donderdag spelen de Amsterdammers de heenwedstrijd in de kwartfinales. Tegenstander is AS Roma. Voorspel de uitslag van Ajax Amsterdam – AS Roma via Voetbalwedden! En scoor mooie winstbonussen met een winnende voorspelling. Word jij de winnaar van deze eerste kwartfinalewedstrijd van AFC Ajax?

Statistieken Ajax Amsterdam – AS Roma

De Head 2 Head statistieken van Ajax Amsterdam – AS Roma zijn kort. Er staat slecht één duel in de internationale geschiedenisboeken. In het seizoen 2002 – 2003 kwamen beide clubs tegen elkaar uit in de UEFA Champions League. De historie is dus behoorlijk kort.

De heenwedstrijd van dat duel ging achttien jaar geleden met 2-1 naar de Amsterdamse formatie. De return in Rome werd destijds 1-1. Opvallend is dat ene Zlatan Ibrahimovic in dat duel scoorde voor Ajax. Dat is opvallend, omdat de Zweed anno 2021 nog altijd profvoetballer is.

Kijkend naar de huidige vorm zien we toch wel wat verschillen. Ajax is zo goed als onverslaanbaar. AS Roma daarentegen heeft de laatste tijd moeite met winnen. Sterker nog: Roma verloor al drie wedstrijden op rij!

Odds Ajax Amsterdam – AS Roma

Bij de online bookmakers worden de odds behoorlijk hoog gehouden. Dat gebeurt alleen als er niet echt een favoriet is. Een overwinning van de Amsterdammers is gemiddeld x1,99 keer je inleg waard. Dat kan je gerust een verdubbeling van je speelbedrag noemen.

Speel je op een stunt van AS Roma, waar onze landgenoot Rick Karsdorp op het middenveld speelt? Dan is de potentiele winstbonus bij de sportbookmakers x3,40 keer het bedrag op je wedstrookje!

Een gelijkspel zorgt voor de hoogste odds bij dit Europa League duel uit de kwartfinale. Gemiddeld wordt een pre-odd van x3,60 gehanteerd voor een puntendeling tussen Ajax en AS Roma.

Speltypen

Kies je bij deze wedstrijd liever niet voor het traditionele 1×2 spelsysteem? Overweeg dan een inzet te plaatsen via de correcte score combinatie van TOTO.nl.

Bij 1-0, 2-0 of 3-0 winst voor Ajax scoor je bij dit speltype x4,20 keer je inleg! Een 4-0, 5-0 of 6-0 zege van de Amsterdammers is zelfs goed voor x29,50 keer het speelbedrag dat je inzet op die score.

Denk jij dat AS Roma met 0-1, 0-2 of 0-3 wint? Dan wordt er x7,20 keer je speelbedrag aan je uitgekeerd als één van die drie standen de eindstand wordt donderdag.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden kan je de beste deals scoren als het gaat om online wedden op voetbalwedstrijden. Speel jij mee met Ajax Amsterdam – AS Roma? Zet dan in via onze bookmakerspagina en pak de hoogste winstbonus bij deze Europa League kwartfinale wedstrijd!

Datum en tijdstip

Ajax Amsterdam – AS Roma begint op donderdag 8 april om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Zet in voordat de wedstrijd begint en pak de gegarandeerde pre-odd bij dit Europa League duel.

Ga je proberen te scoren door live te gokken op deze kwartfinale wedstrijd? Log dan in als de wedstrijd begonnen is en kies het juiste moment om je voorspelling door te geven aan de online bookmakers! Voetbalwedden: jouw online gameplatform voor het wedden op voetbal.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.