• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande woensdag staat sc Heerenveen en Feyenoord loodrecht tegenover elkaar in de kwartfinale van de KNVB beker. Zowel sc Heerenveen als Feyenoord maakt kans op een halve finaleplaats. Eén club moet afhaken in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. Voorspellen? Check de bookmakers odds op Voetbalwedden en win hoge bookmaker bonussen bij een winnende weddenschap!

Statistieken sc Heerenveen – Feyenoord

Het is nog niet heel lang geleden dat sc Heerenveen en Feyenoord tegen elkaar speelden in de KNVB beker. Op 17 februari 2021 waren de Friezen zelfs te sterk voor de bezoekers uit Rotterdam. Sc Heerenveen won met 4-3 in het Abe Lenstra Stadion. In de halve finale trof de Friese formatie Ajax en werd daarin door de Amsterdammers (dik) verslagen. Eindstand 0-3 voor Ajax.

In de Eredivisie speelde Feyenoord heeft twee weken geleden nog tegen de ploeg in Friesland. Het team van trainer Arne Slot kwam met twee goals al snel op voorsprong. In de 75ste minuut van de wedstrijd wist ook sc Heerenveen het net te raken. Het bleef dan ook bij 1-2 voor Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion.

In de achtste finale van de KNVB beker had Feyenoord het zwaar tegen N.E.C. Nijmegen. Het duel in de Kuip werd zelfs verlengd en er moesten zelfs strafschoppen genomen worden voordat de kwartfinale voor Feyenoord een feit werd.

Sc Heerenveen wist in de achtste finales af te rekenen met NAC Breda. De ploeg van trainer Kees van Wonderen versloeg de Keuken Kampioen Divisie club met 1-2 in het Stadion van NAC.

Odds sc Heerenveen – Feyenoord

De quoteringen bij deze KNVB kwartfinale zijn het hoogst bij winst van sc Heerenveen. Mocht de ploeg van trainer Van Wonderen winnen, dan keert bookmaker Unibet.nl tot maximaal 5.00 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die deze uitslag vooraf hadden voorspeld.

Een gelijkspel in de reguliere speeltijd betekent verlenging van de wedstrijd, maar bij de Nederlandse bookmakers kun je dan al flink scoren. Unibet.nl en TOTO keren tot maximaal 4.25 keer het speelbedrag uit als er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen is in Heerenveen.

Een zege van Feyenoord is in de pre-fase quoteringen tot maximaal 1.71 keer je speelbedrag waard. TOTO.nl keert deze quotering uit als de Rotterdammers doorstromen naar de halve finale.

Speltypen

Er zijn tal van leuke spelopties bij de TOTO KNVB beker. Ga voor een combideal of speel via één van de wedopties bij jouw favoriete bookmaker. Verwacht jij een correcte voorspelling te kunnen doen bij de manier van winnen? Als sc Heerenveen zich kwalificeert in de reguliere speeltijd voor de halve finale dan kun je al tot maximaal 3.80 keer de inleg scoren. Als Feyenoord zich in de verlenging kwalificeert tegen sc Heerenveen, dan kun je rekenen op odds die oplopen tot maximaal 8.75 keer de inleg.

Wedden in de pre-fase is leuk, maar je kunt er ook voor kiezen een weddenschap te doen via live betting. De odds voor live wedden worden bekend als de wedstrijd in Heerenveen gespeeld wordt.

Voetbalwedden

De finale van het KNVB beker seizoen 2022-2023 komt langzaam aan in zicht. Het correct voorspellen van de wedstrijden wordt een steeds grotere uitdaging. De teams worden steeds gelijkwaardiger. Met voetbalwedden kun je heel wat bookmakersdeals scoren, maar speel wel altijd veilig en verantwoord mee. Om je winstkansen te verhogen is een goede voorbereiding een must. Speel nooit zomaar mee, maar sta achter te weddenschap en speel bij de betrouwbare wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip sc Heerenveen – Feyenoord

De KNVB beker kwartfinale sc Heerenveen – Feyenoord staat gepland op woensdag 1 maart. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint om 20:00 uur. Speel mee, zet in en win de beste bookmakerdeals bij een correcte voorspelling op Heerenveen – Feyenoord in deze speelronde van de KNVB beker!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.