• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na de eerste twee kwartfinale op het Europees kampioenschap voetbal is de eerste halve finale bekend: Spanje – Italië. Een kraker van een duel, waaruit de eerste finalist van EURO2020 zal komen. Weet jij hoe deze Zuid-Europese clash gaat eindigen? Ga dan naar onze bookmakerspagina en speel mee via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Spanje – Italië

De Spaanse nationale ploeg wist zich te plaatsen voor de laatste vier door Zwitserland te verslaan. Gemakkelijk ging dat niet: er waren strafschoppen nodig om een winnaar aan te wijzen. Toen Spanje de eerste penalty miste, leek Zwitserland opnieuw voor een stunt te gaan zorgen. De Zwitsers hadden in de achtste finales ook afgerekend met Frankrijk tijdens een strafschoppenserie.

Ditmaal waren de penaltynemers van Zwitserland zelf ook niet trefzeker, waardoor Spanje de kans kreeg om de winnende penalty binnen te schieten. Dat lukte waarna er een Spaans volksfeest kon losbarsten in het stadion en in Spanje zelf.

De Italianen plaatsten zich voor deze halve eindstrijd door de Belgen naar huis te sturen. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Italianen op voorsprong. Vlak voor rust kwam België terug in de wedstrijd door een makkelijk gegeven penalty. Romelu Lukaku benutte het buitenkansje, maar verder kwamen onze Zuiderburen niet. Italië houdt daardoor de ongeslagen status, die al drie jaar duurt, in stand.

Odds Spanje – Italië

Bij de online bookmakers is Italië favoriet. De pre-wedstrijd quotering voor een weddenschap op Italiaanse winst levert je maximaal x2,55 keer je inleg op. Daarmee is de Italiaanse formatie favoriet voor winst in deze wedstrijd.

Speel je bij bookies op een Spaanse victorie tegen het ijzersterke Italiaanse voetbalelftal? Dan kan je in het 1×2 spelsysteem maximaal x2,95 je inleg scoren bij een EK finaleplaats van Spanje.

Ook een gelijkspel zorgt voor een zeer fraaie bookmaker bonus. Je pakt bij een verlenging in deze halve eindstrijd maximaal x3,15 het ingelegde speelbedrag en dat is ook gelijk de hoogste pre-odd!

Speltypen

Wil je toch meer uit je winnende weddenschap halen? Speel dan mee via de correct score weddenschap bij de bookmakers. Hier kan je de uitslag invullen en bij een correcte voorspelling scoor je al snel het dubbele of meer van je inleg!

Bij de correcte score combinatie levert een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning van Italië je maximaal x3,55 keer je inleg op. Een 0-1, 0-2 of 0-3 zege van Spanje zorgt voor een uitbetalingsbonus van maximaal x4,15.

Voetbalwedden EURO 2020

Spanje en Italië troffen elkaar in 2017 voor het laatst. Tijdens de WK kwalificatie in dat jaar won Spanje met 3-0 van de Italianen. Isco scoorde voor rust tweemaal, Morata dikt na de thee de score nog even extra aan. Of het in deze EK 2021 halve finale weer zo gemakkelijk gaat, is afwachten. Het wordt in ieder geval erg spannend!

Wil je ook meedoen aan EURO2020? Kies dan voor het online wedden op Spanje – Italië door een weddenschap te plaatsen via Voetbalwedden.nl! Het online voetbalgok portaal voor echte voetbalpunters.

Datum en tijdstip Spanje – Italië

De halve eindstrijd Spanje – Italië wordt gespeeld op 6 juli om 21:00 uur op Wembley in Londen! Check alle actuele odds en deals op onze bookmakerspagina en scoor de beste online EURO2020 weddenschappen!

Speel bewust en verantwoord: lees deze voorbeschouwing goed door, check onze kennisbank en vermijd onnodige financiële risico’s. Voetbalwedden maakt voetbal volgen extra spannend en leuk, maar alleen als je weet wat je doet. Geniet met mate en scoor met een correcte voorspelling!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.