• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Oranjeleeuwinnen spelen aanstaande vrijdag een oefenduel tegen Engeland waar de Nederlandse Serina Wiegman aan het roer staat. Het duel is in voorbereiding op het EK2022 dat de volgende maand begint. Kunnen de Oranje vrouwen een vuist maken tegen het team van van ex-Oranje bondscoach Wiegman? Voorspel het duel via Voetbalwedden en vind de hoogste pre-odds bij Engeland – Nederland.

Statistieken Engeland – Nederland

De Engelse en Nederlandse voetbalvrouwen speelden op 23 januari 2018 voor het laatst tegen elkaar. Ook toen was het in een oefenduel. Het Engelse team won toen met 1-4 van onze Leeuwinnen. Op het EK2017 werden de Oranje vrouwen kampioen en versloegen Engeland toen in de halve finale met 3-0. De finale werd toen met 4-2 gewonnen van Denemarken.

Onder begeleiding van bondscoach Serina Wiegman heeft het Engelse vrouwenteam nog weinig verloren. De Engelse ploeg speelde vorig week thuis tegen België. Ook dat oefenduel werd met 3-0 gewonnen.

De Oranje-leeuwinnen kwamen in april voor het laatst in actie tegen Zuid-Afrika. De ploeg van de nieuwe bondscoach Mark Parsons won met 5-1 van de Zuid-Afrikaanse vrouwenteam.

Odds Engeland – Nederland

De meeste bookmakers keren de hoogste odds voor dit duel uit bij een gelijkspel. Als Engeland en Nederland aan elkaar gewaagd zijn, kun je tot maximaal x3.20 keer je inleg verdienen bij een correcte voorspelling.

Een overwinning van de Oranje-leeuwinnen staat in het 1×2 spelsysteem van de Nederlandse, online bookmakers op gemiddeld x2.75 keer je inleg ingedeeld. Een ruime verdubbeling van het ingelegde speelbedrag!

Wint bondscoach Wiegman met haar Engelse keurkorps van voetbalvrouwen dit duel? Dan kan je dat bij een correcte voorspelling tot maximaal x2.25 keer de inleg opleveren.

Speltypen

Vrouwenvoetbal wordt steeds populairder en dat zie je ook bij de bookmakers die er steeds meer speltypen voor aanbieden. Hoge odds vind je bijvoorbeeld bij speltype correct score combinatie. Daarin kunnen de bonussen oplopen tot maximaal x250.00 keer je speelbedrag.

Bij vrouwenvoetbal wordt vaak meer gescoord dan bij het mannenelftal. Hoge scorecombinaties komen dan ook heel vaak voor. Een correct score van bijvoorbeeld 4-0 voor Engeland kan je tot maximaal x60.00 keer de inleg opleveren. Wint Nederland met deze resultaten dan kan je beloning oplopen tot maximaal x100.00 keer de inleg.

Ben je er helemaal zeker van dat alleen de Oranje-leeuwinnen vrijdag zullen scoren? Dan kun je deze voorspelling achterlaten bij de bookmakers en mocht je gelijk krijgen, dan kan je dat tot een maximum van x4.90 keer je inleg opleveren. Als alleen Engeland scoort is de quotering maximaal x3.90 keer de inleg waard en dat is ook niet mis.

Voetbalwedden

Wil je ook eens wedden op vrouwenvoetbal? Sluit dan bij de bookmakers op Voetbalwedden een goede deal en speel mee via de beste Nederlandse bookmakers. De Oranje-leeuwinnen spelen met Engeland en Finland nog twee oefenduels voordat het EK2022 voor vrouwen begint. Verdiep je nu alvast in de kansen van de leeuwinnen op het EK en probeer de voorafgaande duels correct te voorspellen. Bij Voetbalwedden maak je snel een perfecte bookmakersdeal.

Datum en tijdstip Engeland – Nederland

Het oefenduel van Engeland – Nederland zal op vrijdag juni plaats gaan vinden in het Elland Road Stadion te Leeds.  Er kan nu al veel gewed worden op de komende duels van de Oranje-Leeuwinnen. Laat de hoogste pre-odds dan ook niet schieten speel mee!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.