• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend worden de halve finales van de Eredivisie play-offs afgewerkt. De Clubs Sparta Rotterdam, FC Utrecht, FC Twente en sc Heerenveen maken kans op een ticket naar de Europe Conference League kwalificaties. In de heenwedstrijd wisten Sparta en FC Twente op voorsprong te komen. Zondag is de ontknoping en weten we welke ploegen elkaar gaan tegenkomen in de finale. Wedden op de Eredivisie play-offs? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en speel mee. 

Statistieken Eredivisie play-offs

De vier ploegen die in de Eredivisie op plaats vijf tot plek acht de reguliere competitie zijn geëindigd, spelen de play-offs voor Europees voetbal. Er is maar één ticket te winnen voor de kwalificatieronde van de Europe Conference League dat eind deze zomer van start gaat.

De halve finales zijn pas halfweg. Afgelopen donderdag werd de heenwedstrijd gespeeld. Zo wist FC Twente bij sc Heerenveen een 1-2 zege te boeken en begint zondag met een lichte voorsprong aan de return in De Grolsch Veste. In de Galgenwaard veroverde Sparta Rotterdam de overwinning door ook met 1-2 te winnen van FC Utrecht. De return vindt zondag in Spangen plaats.

De finale van de play-offs staan gepland op donderdag 8 en zondag 11 juni gepland.

Odds Eredivisie play-offs

Bij de return op Het Kasteel hebben de Nederlandse bookmakers al hoge pre-odds klaarstaan voor de liefhebbers die een gokje winnen wagen op de wedstrijd Sparta – Utrecht. De hoogste quoteringen staan bij een gelijkspel. Voetbalgokkers kunnen tot 3.55 keer het speelbedrag bij een correcte voorspelling op een gelijkspel in Rotterdam.

Bij een overwinning van Sparta staan de odds op maximaal 2.35 keer de inleg ingedeeld. Een zege van FC Utrecht is goed voor een maximale bookmakersuitkering van 3.05 keer het speelbedrag.

Dan de pre-odds bij de return sc Heerenveen – FC Twente. Als de Friese formatie komt winnen in de Grolsch Veste, dan keren de wedkantoren Unibet.nl en BetCity tot 8.40 keer de inleg uit.

Bij een gelijkspel staan de pre-odds op maximaal 5.25 keer het speelbedrag ingedeeld. Winst van FC Twente is goed voor een beloning van 1.38 keer het speelbedrag.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem wordt veel gehanteerd door voetbalgokkers tijdens de Eredivisie play-offs. Voor wie graag een combideal maakt of een ander speltype wil ontdekken zit goed bij de bookmakers op Voetbalwedden. Maak de beste deals in het Over/under speelsysteem. Voorspel het resultaat bij rust of na reguliere speeltijd. De correct score combinatie is ook een leuke tip om te hanteren bij de returns van de play-offs.

Wedden in de pre-fase vraagt om wat voorbereiding. Met live betting kan er tijdens de wedstrijd bepaald worden welke ploeg weleens zou kunnen winnen. De live betting odds zijn vaak iets lager dan in de pre-fase, maar de winstkansen zijn hoger. Ontdek welk spelstrategie jouw het best past via de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

De komende twee weken wordt er toch echt een eind gemaakt aan het Eredivisie seizoen 2022-2023. Zo spelen Almere City, VVV Venlo, FC Emmen en NAC Breda voor deelname aan de Eredivisie van komend seizoen. Ook daar zijn zeer hoge bookmakersuitkeringen te scoren. Bij de play-offs voor Europees voetbal is dat zeker niet minder. Bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl speel je veilig mee. Speel bewust en verantwoord zodat voetbalwedden een leuke sport blijft.

Datum en tijdstip Eredivisie play-offs

De Eredivisie play-offs worden op zondag 4 juni gespeeld. In de Grolsch Veste trappen FC Twente en sc Heerenveen om 14:30 uur af. Op Het Kasteel beginnen Sparta Rotterdam en FC Utrecht aan de return in de halve finale. Wedden in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint. Daarna is het mogelijk om live te wedden op de play-offs. Ga naar de bookmakerspagina en ontdek de deals die bij jouw voorspellingen matches.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.