• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag wordt in het Philips Stadion te Eindhoven de wedstrijd PSV – FC Twente gespeeld. Het is een ontmoeting tussen de nummer vier en vijf van de Eredivisie. Wedden op PSV Eindhoven – FC Twente? Dat kan nu al bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken PSV Eindhoven – FC Twente

Het is al mee dat tien jaar geleden dat PSV in Eindhoven verloor van FC Twente. In 2012 wisten de bezoekers uit Enschede met 2-6 te winnen in Eindhoven. In de negen competitiewedstrijden die daarna werden gespeeld, werd het twee keer een gelijkspel en de overige ontmoetingen werden gewonnen door de Brabantse ploeg.

In 2023 hebben de Eindhovenaren nog geen competitiewedstrijd verloren in eigen stadion. De eerste wedstrijd van het jaar was tegen Sparta en dat werd nog een gelijkspel: 0-0, maar de vier duels die volgden, pakte PSV de winst.

FC Twente heeft het dit jaar moeilijk in uitwedstrijden. Er is zelfs nog geen uitzege geboekt in 2023. De ploeg uit Enschede pakte nog wel een punt bij Ajax in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena werd het 0-0. Afgelopen weekend ging de Overijsselse derby bij Go Ahead Eagles verloren met 2-0.

Odds PSV – FC Twente

Bij deze kraker in Eindhoven horen hoge odds en die ontbreken dan ook niet bij de bookmakers op Voetbalwedden. De pre-odds bij een zege van FC Twente staan het hoogst ingeschaald. Winnen de Tukkers, dan kun je bij Unibet.nl tot maximaal 5.60 keer het speelbedrag terugverdienen.

Een gelijkspel in Eindhoven krijgt ook een goede quotering mee in de pre-fase. Bij de Nederlandse bookmakers kun je zelfs bij een gelijkspel tot maximaal 4.35 keer het wedbedrag terugkrijgen.

Een zege van PSV in Eindhoven staat ingedeeld op een maximale pre-odd van 1.63 keer het bedrag dat je hebt achtergelaten bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Speltype

Voetbalgokkers hoeven zich niet te beperken tot een weddenschap in het 1×2 spelsysteem. Er zijn tal van speltypen bij de bookmakers op Voetbalwedden. Zo kun je flink scoren in de Halftime/Fulltime speelsystemen of via het favoriete Correct Score speelsysteem. Mochten de Tukkers sinds 2012 weer eens winnen in de Brabantse lichtstad, dan keren de bookmakers minimaal 15.00 keer de inleg uit. Hoe meer FC Twente scoort, hoe hoger de bookmakersbeloning. Verwacht je dat de drie punten in Eindhoven blijven, dan kun je via dit speelsysteem minimaal 7.50 keer de inleg verdienen.

Via Voetbalwedden.nl is het ook mogelijk om live te wedden op PSV Eindhoven – FC Twente. Als de wedstrijd in het Philips Stadion begint, schakelen de bookmakers automatisch over naar live betting odds. Tijdens de wedstrijd kun je dan je voorspellingen droppen op bijvoorbeeld het eindresultaat of welke spelers volgens jou gaan scoren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op dit soort krakers als PSV – Twente is leuk en iedereen kan een voorspelling doen. Welke ploeg gaat mee in de strijd om de koppositie en voor welke club moet er vanaf zien? Wil jij ook voetbalwedden? Ga dan naar de bookmakerspagina en maak een goede deal bij de bookies. Speel te allen tijde wel verantwoord en bewust.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

De Eredivisie kraker PSV Eindhoven – FC Twente wordt zondag 26 februari gespeeld. Het decor is het Philips Stadion te Eindhoven waar om 16:45 uur wordt afgetrapt. Ga je deze kraker correct voorspellen bij de wedkantoren op Voetbalwedden? Speel mee en wie weet, ben jij zondagmiddag de winnaar bij PSV – FC Twente!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.